İSTANBUL YEMEK FİRMALARINDA HİJYENİN ÖNEMİ

İSTANBUL YEMEK FİRMALARINDA HİJYENİN ÖNEMİ

 

Yaşamın sürdürülebilmesi ve sağlığın korunması için yeterli sağlıklı düzenli beslenmek gerekir. Her akşam duş alıp temiz kıyafetler giyilmelidir ardından dişler fırçalanmalıdır sabah uyanıldığında ellerin ve yüzün yıkanması gerekir mikroplardan arınabilmek için. Mikrop sağlığımız için en zararlı bakterilerdendir yediğimiz içtiğimiz besinlerin temiz olmasına dikkat etmeliyiz. Yere çatal kaşık düştüğünde yerden alıp kullanmamalıyız ve yada yere bir besin düştüğünde onu yememeliyiz çünkü yerlerde ve temizlenmeyen bölgelerde milyonlarca bakteriler vardır bunlarda sağlığımız için zararlıdır. 

Yemek firmalarında  satın almada depolamada herşey hijyen kurallarına uyulmaktadır.Tüm besinler gıda mühendislerimiz tarafından eldiven bone ve temiz önlüklerimizle kontrol edilir tüm malzemeler yerlerine yerleştirilir. Aşçılarımız ve mutfakta çalışan diğer personellerimiz eldiven bone ve önlüksüz yemek pişiremezler mutfagımızda herşey dezenfekte edilip yemekler öyle pişirili