Ramazan Ayında Yemek Firmalarının önemi

Ramazan Ayında Yemek Firmalarının önemi

Ramazan Ayında Yemek Firmalarının önemi

Ramazan ayının gelmesi ile büyük kapasiteli mutfaklara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu mutfaklar İstanbul Yemek Firmaları başta olmak üzere avrupa yakası yemek firmaları, anadolu yakası yemek firmaları olarak ikiye ayrılır. Belediyeler,vakıflar,hayır sever iş adamları ve diğer aklımıza gelmeyen kurum ve kuruluşlar bu mübarek ay da insanlara yemek şirketleri aracılığı ile sokak iftarları ve kapalı salonlarda davetler vermektedir. Bu süreçte hazırlanan yemekler özenle hazırlanır  niyetli olduğunuz vaktin daha kolay ve sabırlı geçmesi açısından sahurda tükettiğiniz gıdalar büyük rol almaktadır.Genel olarak yorumlayacak olursak yağlı,tuzlu ve  unlu gıdaların tükeltilmemesine özen gösterilmelidir.Mümkün olduğu kadar beyaz peynir yumurta protein ağırlıklı gıdalar tüketilmelidirki gün içerisinde sarf edilen eforu vücut dengeliyebilsin.  Yemek şirketleri  hizmet verdiği kurumsal firmalarda gece sahur yemeklerini hazırlarken menüler diyetisyen ve gıda mühendisler i danışmanlığında  hazırlar ve profesyonel bir hizmet verirler.

İftar 'da Yemek seçimi ve Tüketimi

İftar saatlerini hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz yaz aylarında tutulan oruçlar genellikle insanın yapısını zorlamaktadır. Aslında büyük bir sınavdan geçmekteyiz pekala nedir bu işin doğrusu nasıl tüketilmeli menü nasıl olmalı kalori dengelemesi nasıl yapılır ? gün içindeki sıvı kaybına nasıl engelleriz bu soruların cevaplarınu bu makelemizde cevaplayacağız

İftarımızı yaparken mümkün olduğu kadar yavaş hareket etmeliyiz başlangıçta iftariyelikler ile başladıktan sonra beyaz peynir domates ve akabinde çorba ile önce midemizi saatlerdir buluşmadı gıdalar ile adeta yeniden tanıştırmalıyız. su tüketimini mümkün olduğu kadar artırarak yaklaşık on dakika zaman kazandıktan sonra az yağlı olma şartıyla et yada sebze yemeği tamamiyle sizin arzunuz

mümkünse 120 gr yağsız bir et tüketmenizi öneririz çünkü vücut yaklaşık 16 saat ilgisiz kalıyor. iyi ve kaliteli beslenmek sizi daha sağlıklı kılacaktır. yemeği yavaş yavaş tüketirken yemek aralarında çay tüketebiliriz. çay araları son zamanlarda kültürümüzün bir parçası  haline gelmiştir. Peki sokak iftarlarında ve diğer davet salonlarında avrasya kurumsal hazır yemek firması bu menüleri hazırlarken size nasıl sağlıklı yemekler sunuyor. Biz işimizi iyi yapıyoruz maliyetlerimizi makul seviyelerdeyükselterek kaliteden ödün vermeden hizmetler üretiyoruz. Peki bu nasıl oluyor bizim şirket kültürümüzde şöyle bir  şey var doğru noktada bilinçli personel ilkesi yemeklerimizdeki tuz oranı mümkün olduğu kadar azaltılır. Çorbalarımızı salçasız yaparız olası bir mide yanmasına karşılık et kavurma menülerinde kulladığımız etleri dinledirdikten sonra işlemeye başlarız ki kolay sindirilebilsin diye. Tatlı olarak sütlü tatlılar servis etmeyi tercih eder misafirlerimize daha konforlu bir yemek saati sunmayı hedefliyoruz. Yemek firması olmak kolay değil İyi bir Catering Firması olmak hiç kolay iş değildir. Değinmeyi unuttuğumuz noktalara bir başka makalede yazıya dökmek dileğiyle.