Yemek firmalarında bakliyat tedariği

Yemek firmalarında bakliyat tedariği

Yemek firmalarında bakliyat tedariği

Bir çok yemek üreticisi bakliyat tedariğinde hatalar yapmaktadır. Avrasya Kurumsal firması sezon geçişlerinde yüklü stok maliyetlerine katlanarak yeni mahsüllerde standart kaliteyi korumak için deposuna yaklaşık 6 aylık bakliyatını karşılamaktadır. Yeni mahsüllerde kazana konulacak su miktarı değişken olmaktadır bu sebepten standardizasyon bozulmaktadır kalite güvence müdürleri bu noktada devreye girmektedir. Mutlak müşteri memnuniyeti ilkeleri ve değerleri korunarak stok maliyetleri göze alınarak bu sistem sayesinde Mutlu müşteriler ile karşılaşmak mümkün yemek firması yada yemek firmaları olarak Bilinen yemek sanayicileri sektöre getirdiği yeniliklerle bilinmektedir. Gıda tedariği çok önemli ve sermeye gerektiren bir konudur aVRASYA catering bu noktada doğru iş ortanızdır.

Bakliyat çeşitleri listesi

-pirinç

-nohut

-fasulye

-mercimek

-bulgur

-kırık pirinç

-barbunya

- kinoya

-yeşil mercimek

-siyah pirinç

-kırmızı pirinç