YÖRÜK KEBABI YEMEK TARİFİ

YÖRÜK KEBABI YEMEK TARİFİ

YÖRÜK KEBABI YEMEK TARİFİ

500 GR KUŞBAŞI KUZU ETİ

5 adet domates

1 adet soğan

2 adet biber

20 adet biber

15 adet mantar

1 su bardağı bezelye

1adet kabak

1 çay bardağı sıvı yağ

2 su badağı erişte

2 su bardağı kaşar peyniri rendesi

Tuz

 Domates ve soğanı yemeklik doğruyoruz kısık ateşte 20 dakika pişirdikten sonra biberleri var kabağı küp şeklinde doğruyoruz. Başka bir tencerinin içine sıvıyağı döküp üzerine su ilave ederek erişteyi haşlıyoruz sonrasında erişteyi alıp süzerek fırın tepsisine yayıyoruz üzerine sebzelerle sote ettiğimiz etleri yayarız. Üzerine sebzelerle sote ettiğimiz etleri yayın. En üste 2 su bardak kaşar peyniri rendesini serperiz. Avrasya Catering menüsünde farklı yemekler sunulmaya devam edecektir.