Kaliteli Tedarik Zinciri

Kaliteli Tedarik Zinciri

Avrasya Catering,  satın alma esnasında uygulanan  ‘’katı kalite tutumu‘’ hizmet  esnasında  ‘’esnek sunum kabiliyeti’’ haline dönüşür. İster yerinde üretim, ister merkezde üretim yolu ile olsun, Avrasya Gıda hizmet verdiği firmaların  ‘’kurumsal yapısını‘’ göz önüne alarak hareket etmektedir. Avrasya Catering, kalite ve hijyen konusundaki katı kurallarla, çalışan personele uygun kalori uygulaması, özel menüler, kurumlara göre değişen üretim anlayışı ile esneklik kazanır. Bu esneklik, nesiller boyu gelen özelliktir.  Avrasya Kurumsal, hizmet verdiği kurumun yapısına göre en doğru stratejilerle en uygun hizmeti vermektedir.Sağlık : Avrasya, herşeyden önce sağlıklı yaşamı düşünür ve insan sağlığı  için çalışır… Avrasya, her ürünü hijyenik koşullarda üretir ve kullandığı hiçbir ürün insan sağlığını etkileyebilecek katkı maddesi içermez. Avrasya sağlık odaklı üretim anlayışı ile hijyenik ortamlarda Anadolu kültürünün kepçe yemeklerini üretir ve müşterilerine en iyisini sunar.Lezzet : Avrasya, herkes tarafından büyük mutlulukla paylaşılacak, doyumsuz Türk mutfağına özgü Anadolu lezzetinde ürünleri sunmaya devam etmektedir. Avrasya, yeniliklere açık, geniş vizyona sahip girişimci kimliği ile üretilen yemeklerini tüm müşterilerine aynı standardı kontrol altında tutabilmek için haftalık ekipman kontrolleri yapar. Avrasya, yemek üretiminde daima piyasanın tanınmış ve kaliteli ürünlerini kullanır çünkü; HEDEFİ DOYURMAK DEĞİL BESLEMEKTİR.