En İyi Avrupa Yakası Catering Firmaları Hangisidir?

En İyi Avrupa Yakası Catering Firmaları Hangisidir?

En İyi Avrupa Yakası Catering Firmaları Hangisidir?

En İyi Avrupa Yakası Catering Firmaları Hangisidir?

 

Catering ülkemizde oldukça sevilen ve talep gören bir sektördür. İlk olarak 1980 ‘li yıllarda rastladığımız catering hizmetine bugün neredeyse her işletmede ve kurumda rastlamak oldukça mümkündür. Catering hem pratikliği bakımından hem de düşük maliyetlerde sağlanan kaliteli yemek hizmeti bakımından oldukça karlı bir iştir. Hem işletmeler hem de şirket personelleri bu durumdan oldukça memnun olmaktadır. Her gün dışarıdan yenen sağlıksız, ağır, yağlı gıdalar yemek yerine ev yemeği tadında sağlıklı ve mevsiminin meyve sebzelerinden yemek hem sağlığınızı koruyacak bir davranıştır hem de gün içinde rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Ağır ve rast food tarzı hazır gıdalar sürekli yenildiği durumda zararlı etkilere yol açabilir gün içindeki performansınızı büyük oranda etkileyebilir. Bu durum işinize de yansıyabilir ve sizleri olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle sağlıklı beslenmek hem iş performansınız hem de en önemlisi kendi sağlığınız için çok önemlidir. Peki, bu kadar önemli olan yemek yemek ve yemek tedarik eden bir firma seçmek ise en iyi catering firması nasıl bulunur? Bir catering firmasında olmazsa olmaz durumlar vardır. Bu durumlardan yalnızca biri bile karşılanmadığı durumda o firma kesinlikle tercih edilmemelidir. Hijyen, sağlık ve kaliteli hizmet bu durumların başına gelmektedir. Ancak genel anlamları ile değil tam anlamıyla bir sağlık durumu ve hijyen sağlanmalıdır. Gıdaların hiçbiri sağlıksız, tarihi geçmiş, bozulmuş, çürümüş, bozulmaya yüz tutmuş olmamalıdır. Bu öngörülemez felaketlere yol açabilir. Yiyeceklerin saklandıkları alan çok önemlidir. Her bir gıda kendi yapısına uygun bir şekilde muhafaza edilmelidir. Yiyecekler hiçbir durumda dışarıdan gelecek olumsuzluklara açık olmamalı ve çok iyi muhafaza edilmelidir. Yiyecekler her zaman iyice yıkanarak yemek yapılmalı ve servis edilmelidir. Gıdalar kadar önemli olan bir diğer durum da personellerin sağlığıdır. Personellerin hiçbirinde geçici ya da bulaşıcı bir rahatsızlık olmamalıdır. Bu gibi durumlar olumsuzluklara sebebiyet verebilir ve bir anda yüzlerce kişiyi etkileyebilir. Personeller ve gıdaların sağlığı kadar mühim olan birdiler konu da hijyendir. Hem mutfak alanı hem yiyecekler her durumda hijyenik olmalıdır. Personeller de bu hijyen kurallarına tam anlamıyla uyum sağlamalıdır.