HADIMKÖY YEMEK ŞİRKETLERİ

HADIMKÖY YEMEK ŞİRKETLERİ

HADIMKÖY YEMEK ŞİRKETLERİ

HADIMKÖY YEMEK ŞİRKETLERİ

Hadımköy sanayi bölgesi şirketleri ile ünlüdür bu lokasyonun ağır sanayiye ev sahipliği yapmış olması pazarlama oklarını bu semte çevirmiştir.

Bir çok şirketin kocaman antrepolardan oluşturduğu sevkiyat kolaylığı ve ulaşımdan ötürü tercih sebebidir. Hadımköy Yemek Şirketleri Bu bölgede bir çok yemek şirketinin aracını görmek mümkün çünkü sabah öğlen akşam yemek servisi mümkün istihdam yaklaşık beşyüzbin kişi doğal olarakda bu kadar insanı doyurmak hiç kolay değil hadımköy üreticileri bu doğrulutuda hizmetleri vermektedir. Ve bir çok insana kusursuz hizmerlerini beğendirmektedirler Lezzet ustlarımız burda 4 kaptan başlamak üzere çok çeşitli menüler ile hizmet vermektedir. Beyaz ve mavi yakalı çalışanalarımız bölgede titizlikle çalışmalar sergilemektedir.  Sizde bu operasyona doğrudan şahit olmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz

 

Hadımköy Yemek Şirketleri Yemek Tarifleri

 

KATI YUMURTA SARISI SALATASI

Tuz, karabiber, 1 limon suyu, 5 yumurta, yarım çay kaşığı şeker

Salata tabağı içinde katı pişmiş 5 yumurta sarısını ezin. Zeytinyağı, şeker, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyin. İnce kıydığınız yumurta beyazlarını süslemek için kullanın.

YOĞURTLU MAKARNA SALATAS

1 paket kelebek makarna, 1 orta boy yoğurt, tuz, karabiber, 2 diş sarımsak, 1 havuç, 100 gr mantar, 100 gr bezelye, 3 kaşık mayonez

Makarnayı haşlayıp süzün. Sarımsakları dövüp yoğurdun içine atın. Mayonezi de ekleyerek makarnanın üstüne dökün. Diğer yandan sebzeleri haşlayın. Havuç ve mantarı küçük doğrayın. Sebzelerin hepsini karışımın içine ilave edin. Üstüne de karabiber ekleyin.

SÜRPRİZLİ PEYNİR SALATASI

250 gr büyük ince dilimler halinde kesilmiş kaşar, 1 fincan mayonez, 2 kereviz, birkaç halka soğan, birkaç yaprak marul, 3 küçük havuç

Havuçların ve kerevizlerin üstlerini kazıyarak yıkayıp rendeleyin. Sebze ve mayonezleri birbirine karıştırın. Kaşar dilimlerini şekerci külahı şeklinde kıvırarak mayonezli karışımla doldurun. Açılmamaları için kürdan ile tutturun. Bir tabağa dizerek marullarla ve soğan halkalarıyla süsleyin.

TEREYAĞLI SOS

150 gr tereyağı, 30 gr un, tuz, 300 gr süt, 2 adet yumurta sarısı

Bir tencerede 20 gr tereyağı eritip un ekleyin ve tahta kaşıkla karıştırarak azar azar kaynar süt katıp tuz koyun. Sos kaynadığında ateşten alın. İçerisine süt ile karıştırılmış yumurta sarılarını ekleyin. Tencerenin altını tekrar açın kısık ateşte kaynatın. Ateşten indirdiğinizde tereyağı parçalarını içine ekleyin ve karıştırın. Sosu tel süzgeçten geçirdikten sonra içine bir iki damla limon suyu damlatın. Servise hazır. Bizler Yemek Şirketlerine mutfaklarında bu tarifleri uygulamasını ısrarla ve şiddetle tavsiye ediyoruz