İkitelli Servis Bölgelerimiz

İkitelli Servis Bölgelerimiz

İkitelli Servis Bölgelerimiz

İkitelli servis bölgelerimiz çalışmaları ve hizmetleri ile insanlara kaliteli yemek hizmeti sunan bölgelerimizden biridir. Hizmetlerinde ve çalışmalarında kalitenin yanında hijyene de önem verir. İkitelli servis bölgelerimiz  müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için özverili çalışmalar yürütür.Ayrıca catering sektöründe öncü servis bölgeleri arasında yer alır.

İkitelli Servis Bölgelerimizde Hizmet

İkitelli servis bölgelerimizde hizmet, müşteri beklentisi ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenir. Belirlenmiş hizmet kapsamı için işinde yetkili çalışanlar ile hijyene ve kaliteye dikkat edilerek hazırlıklar yapılır. Hazırlık sürecinde kaliteden ödün vermemek ve hijyen kurallarında herhangi bir eksikliğe mahal vermemek için titiz bir çalışma yürütülür ve gerekli denetimler İkitelli servis bölgelerimiz tarafından kendi içerisinde aktif olarak yapılır.

İkitelli servis bölgelerimiz birçok kişiye toplu iş yemekleri ya da aperatif, atıştırmalık gibi alternatif hizmet seçenekleri ile geniş kitleye yemek hizmeti sunar. Hizmetlerinde müşterinin portföyüne, şirketin sektörüne, güncel gelişimlere vb. konulara bakılır. Bu konular göz önünde bulundurularak müşterinin isteği doğrultusunda özgün ve kaliteli yemek hizmeti sunulur.

İkitelli Servis Bölgelerimizde Hizmet Sürecinde Dikkate Alınan Hususlar

İkitelli servis bölglerimizde hizmet sürecinde dikkate alınan hususlar:

  • Müşterinin memnuniyeti,
  • Müşteri beklentisinin tam olarak karşılanması,
  • Güçlü bir iletişim ile arzu edilen hizmetin eksiksiz bir şekilde sunulması,
  • Lezzetli yemeklerin catering şirketleri tarafından hazırlanması ve sunulması,
  • Yemeklerde kullanılan malzemelerin güvenilir ve doğal olması,
  • Çalışma süresince ve sunum sürecinde kullanılan tüm ekipmanların uygun şartları sağlaması,
  • Çalışma alanları ile personel de dahil olmak üzere tüm süreçte ve süreçte etkin olarak çalışan kişilerde hijyen şartlarının sağlanması ve sürdürülmesi,
  • Hizmet sürecinde etkin rol oynayan personellerin işinde yetkinliğe sahip olması,
  • Personellere farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmek için düzenli olarak eğitimler düzenlenmesi,
  • Gerekli şartların ve yönetmeliklerin uygunluklarının catering şirketi bünyesinde sağlandığına ve sürdürüldüğüne dair düzenli aralıklarla denetim yapılması,
  • Hazırlanan yemeklerin müşteriye ulaşması için kullanılan servis araçlarının ve kullanılan araç gereçlerin uygun olması,
  • İkitelli servis bölgelerimizde daha iyi bir hizmet verebilmek için devamlı olarak gelişmeleri takip etmesi olarak sıralanır.

İkitelli Servis Bölgelerimizde Çalışan Personeller

İkitelli servis bölgelerimizde çalışan personeller işinde yetkin ve özverili çalışmalar yürüten kişilerdir.  Düzenli olarak aldıkları eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları ile müşterilere daha iyi bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetinde etkin bir rol oynar. Ayrıca kişisel hijyene verdikleri önem ile insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek herhangi bir duruma mahal vermezler. Buna ek olarak yemek şirketleri bünyesinde çalışmaları ve sunumları sürecinde müşteri ile güçlü bir iletişim kurmaya dikkat eder.  

Sonuç olarak İkitelli servis bölgelerimiz hizmetlerinde müşteri memnuniyeti, müşterinin beklentisi, hijyen, kullanılan malzmelerin kalitesi vb. gibi konulara önem vererek ve yemek şirketi olarak çalıştırdığı profesyonel çalışanları ile yemek hizmeti veren önemli bir servis bölgesidir.